tiistai 24. tammikuuta 2017

Kuulumisia PITKÄSTÄ aikaa!

Moikka! Nyt tulee pitkästä aikaa postaus ja vuosikin ehti vaihtua enkä oo saanu aikaseks tehä postausta. Tässä on tapahtunut kaikenlaista. Muistatteko Äijän,  joka oli viime kesänä osa blogia?  Hän lähti elokuussa uuteen kotiin mutta oli tullut kipeäksi siellä ja seurauksena siitä tuli vihainen ja Äijä jouduttiin lopettamaan eli Äijää ei enää ole. Kyllä minua harmitti kun kuulin tästä.  

Murkulle kuuluu hyvää ja on ollut nyt jo vuoden kevyellä käytöllä omasta tahdostaan. Olen ratsastanut sillä kuitenkin max. 1 kerran viikossa jotta sen iloinen mieli säilyy. Murkulla on kyllä valitettavasti yskinyt jonkin verran mutta muuten on kunnossa.  

Liljalle kuuluu tosi hyvää ja ollaa käyty paljon kouluvalkoissa ja on mennyt tosi hyvin. Toivottavasti kohta tulee sulaa niin pääsee hyppäämään esteitä. Jos hyvin menee käydään keväällä parit kisat.   

Ilonalle kuuluu hyvää myös. Siis täh kuka on Ilona? Jos seuraat meidän menoa instagramissa (@sarajaponyt) tiedät kuka poni on kyseessä. Ilona tuli meille elokuussa Murkun kaveriksi ja Murkku on tykännyt tyttökaverista. Kun Ilona tuli meille se ei osannut laukannostoa eikä hypätä esteitä. Noh nykyään se hyppää 60cm laukassa. Luonteeltaan muutenki kiltti mutta täl hetkel oppinut keulimaan, joten sitä kitketään pois.  

Allulle kuuluu hyvää ja asuu nykyää muhoksella kaverini Janikan luona. Ja he treenaavat aktiivisesti valmentajan silmän alla esteitä sekä koulua ja hyvin on mennyt. Heidän touhuiluja voi seurata instagramissa @janika_allu käyttäjällä. 

Mullakin menee hyvin vaikka koulu vie aikaa. Mulla on perjantaina valkka Liljan kanssa ja kirjoitan lauantaina siitä postauksen. Ja jopa videon yritän kuvata. Juniakin oon vähän ratsastanut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti