perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kuulumisia vaihteeksi!

Joo eli moikka pitkästä aikaa ! Kirjotan tämän postauksen poikkeuksellisesti puhelimella koska meillä on sellainen nuohuuja vai mikä lie tyyppi onkaan :D
Mutta nyt siis kuulumisia pitkästä aikaan! 

Aloitetaan nyt vaikka mun koulu-urakasta joka ei nyt ole hirveän rankka kun koe viikot ei oo alkan. Tänään on perjantai kun tätä kirjoitan ja oon kotona enkä koulussa kun oon vähä kipee ja en viitsinyt mennä kouluun jotta en tuu enempää kipeeks.  Mulla oli eilen torstaina Ruotsin koe joka ei menny hyvin koska vaikka luin kokeeseen menin koetilanteessa ihan lukkoon enkä muistanut mitään :D Tänään mulla olis ollu bilsan lintukoe mutta teen sen sitten varmaan maanantaina joten on sentään aikaa lukea! Tein eilen illalla sängyssä läksyt koska jos olisin menny kouluun. Ja ensiviikolla sitten kemiankoe hyi en tykkää.

Sitten siirrytään ponien kuulumisiin. Poneille tehtiin hiihtolomalla uusi tarha kun vanha oli niin huonossa kunnossa että langat laahas maassa niin ponit olis vaa kävellytsieltä pois. Mutta uuteen tarhaan laitettiin kunnon tolpat ja kolme lankaa eli on ala lanka, Keski ja ylälanka. Ja uuteen tarhaan ollaan laitettu virikettä jotta poneilla on tekemistä. 1. Heitellään leivän paloja ja ne etsii ne maasta. 2. Jumppapallo mutta ponit hajotti sen vahingossa mutta se on hyvä virike! 3. Puunrunko jota ne pureskelee ja Allu ainakin hyppii sen yli! :D 4. Ainakin meillä toimii tää eli kun menee siivoo normaalisti tarhaa keskeyttää välillä siivouksen ja ottaa leivän taskusta ja lähtee juoksemaan tarhan toiseen päähän ja ponit tulee perässä. Toi tarhansiivous on murkusta mielenkiintoista se tulee jatkuvasti aina nuuskimaan kärryjä ja katsomaan mitä mä teen :D  Ja nyt ollaan käyty paljon maastossa ja kun oli vielä vähä aika sitten hanget pellolla niin kävin Allulla hankilaukkaamassa mutta Murkulle hanki oli liian syvä. Käytiin pari viikkoa sitten maastossa äitin kanssa silleen että äiti meni Allulla ja mä Murkulla! Allu meni kuulemma ihan hyvin paitsi oli tosi stressaantunut ja vähän temppusi mutta muuten hyvin. Murkku oli ihan superihana ja oli kokoajan menossa täysii:D yhessä kohtaa oli vaan tie tukossa ja piti kiertää silleen sivusta (siin oli pienikinos) Allu meni sen ihan hyvin eka ei vaan suostun menemään mutta Murkku luuli että piti hypätä ja olin siis varma että Murkku kävelee siitä yli mutta ei. Se hyppäsi ja en ollu varautunu siihen nii melkee tipuin kun olin kevyessä istunnassa ja siitä ei voinu jatkaa suoraa niin murkku teki äkki jarrutuksen ja niin. Mutta selvittiin!  Pian alan Allun kanssa taas valmentautumaan ja kesällä tapahtuu jotain todella suurta ja jännittävää mutta en kerro vielä mitä. Voitte ehdottaa kommentteihin mitä se voisi olla! Ja Murkku on nyt todellakin siirtynyt kevyelle käytölle. Sillä ei voi enää hypätä esteitä kun ikä alkaa painaa täyttää tänä vuonna siis 18 vuotta ja sillä mennään vaan kevyesti riimuilla ja ilman satulaa josta se kyllä tykkää mutta mua harmittaa se kun alan olee sille jo liian pitkä niin mun shettisvuodet on sit pian ohi :( mutta aina voi ajaa sillä josta se tykkää! Onneks on Allu ja senkaa alan treenaamaan esteratsastusta !!

kokeisiin on hyvä lukee kun kuuntelee 
samalla musiikkia joko kuulokkeilla tai
sitten kun mun huoneessa on kaiuttimet niin
niistä.Kaipaan tätä aikaa Torres  <3
Maastossa on kiva mennä ratsastajan 
sekä hevosen/ponin 
Uusi tarha on pienempi kuin edellinen mutta 
parempi jossa ponit tykkää rallitella!
Oot mulle tosi rakas Murkku  <3 Kiitos
näistä ihanista ja opettavaisista vuosista <3
Onneks saadaan olla yhessä viellä<3 
Oot mulle kaikki kaikessa en haluu susta 
luopua vielä en oo valmis siihen <3

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat toivottavasti et joudu luopuu Murkusta😭❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä koko ikä tullu kuljettuu tän poninkaa♥

      Poista