torstai 28. heinäkuuta 2016

Estevalmennus tiistaina 26.7

Moikka olin Allulla estevalkussa tosiaankin lähitallillamme. Ratsastin sinne itse ja äiti tuli mukaan pyöräillen. Samalla tunnilla oli kaksi tallin omaa vuonis ruunaa, Fasu ja Flintti nimeltään. Matka sinne meni todella mukavasti ravailin vähän ja kävelin. Ja Allu käyttäytyi hyvin. Valmennus alkoi vasta 18.30 mutta oltiin siellä jo 17.30 , jotta Allu saisi hetken huilata.  Kun eka valkku oli ohi mentiin Allun kanssa kentälle ja tiukkasin vyön , laskin jalkkarit ja nousin selkään ja aloin kävelemään pitkin ohjin. Fasu ja Flinttikin tulivat. Kun oltiin hetki kävelty otin ohjia käteen paremmin ja aloin ravailemaan.  Kaikki kuvat ovat äitini ottamia hänen puhelimellaan.

alkuverkkoja ravissa
Tehtiin aluksi pääty-ympyrällä puomin ylitystä.  Ja sitten alettiin hyppäämään. Ravissa lähestyminen ja esteen jälkeen laukka ja toinen este. 
Sitten otettiin vastakaari johon sisältyi este ja tuli laukan vaihto. Se onnistui hyvin ja Allu tajusi heti idean. 

Lopuksi tultiin ihan rataa haluamassa koossa tulin ensin 60cm ja sitten vielä 70cm , jossa tuli kääntä pituushalkaisijalla olevalle esteelle ja Allu toimi loistavasti!
Enemmn kuin ylpeä ponista<3 
 Hypyt onnistui melkeen aina hyvin eikä yhtään kieltoa. 
Hieman kaukaa :D <3
Allu malttoi joka kerta odottaa mitä pyydän. 

Illalla siistin Allun myös. Leikkasin niskasiilin , häntä lyhyemmäksi , harjasta huonot latvat pois ja vuohiskarvat lyhensin. 
Ennen valkkua<3
Nyt olisi tarkoitus käydä vielä ainakin yhdessä estevalkassa ennen kisoja jotka ovat 13.8 kyseisellä tallilla. Menen siis 60cm aika luokan. Ja mietin , että haluatteko kisavideopostauksen? Nyt pystyisin kuvata mutta tosin puhelimella , koska kamera on rikki ja ei lähde päälle. Argh ärsyttävää.  Kamera menossa huoltoon tai sitten täytyy osta uusi. 
Vauhti on huima ja ilme on tuima! 
Huomenna olen lähdössä lahden horzessa käymään ja ostoslistalla olisi Allulle uudet suojat , meksikolaiset suitset ja mahdollisesti vatsapanssari mutta sen ostan yhdeltä ihmiseltä. 
Viime viikolla mentiin ilman satulaa esteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti