keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

LOMALLA VIIMEINKIN , kuulumisia , kisat tulossa :)

Jippii! Nyt on kesäloma ja mulla on paljon suunnitelmia nyt kesälle. Harmi nyt ei ole hirveän hyvät kelit , eli ei oo lämmintä.
Äijällä oon menny paljon ilman satulaa maastossa ja on ollut kivaa! 
Äijälle maastoilen paljon ja Murkulla mennyt ihan muuten vain ja tippunut! Esim. lauantaina kun hyppäsin 65cm pystyä niin olin jo ite menossa hyppyyn mukaan , mutta Murkku ei ensin hypännyt  ja sitten hyppäsi , niin menin kaulalle ja valuin alas. Ja muuten vaan tippunut valumalla alas :D

Allulla menin maanantaina ilman satulaa tunnilla ja meni tosi hyvin! En edes tippunut , vaikka aluksi niin pelkäsin :)
Vanha kuva mutta ihan sama :) 
Allu tulee tosiaan leirin jälkeen kotiin , joten sitten alan valmentautumaan toden teolla este-ja kouluvalmennuksissa! :)
En enään pelkää <3
Kertokaa muuten mitä postauksia haluatte jatkossa. Haluutteko mydayn, videopostauksen , my weekin vai mitä? :) Haluutteko snapchat Q&A ? Ihan tekstinä mut joo tai sit ihan perinteisen??? Kertokaa kommenteissa! Ja lukijat ovat kadonneet? Miksi ei rekisteröityneitä lukijoita? Kertokaa mitä parannettavaa mulla on? 
Kiitos Ida , kun sain ottaa tämän kuvan blogistasi! Äijä<3
Hepolan kisat ovat ensiviikon torstaina 17.6 ja näillä näkymin menen Allulla helppo C ja Murkulla ristikko luokan tai 50-60cm . Haluatteko kisavideopostauksen? Olisi kiva kuvata!
Kuva viime kisoista kun kisasin Torreksella(esteet) ja Äijällä(koulu) .
 Olen Murkulla nyt aika paljon treenannut esteitä menen todennäköisesti ristikko luokan. Isi varmaan veisi mut ja Murkun hepolaan ja aamulla poni valmiiksi ja kohti kisoja. Pitäisi joku pyytää vahtimaan Äijää siksi aikaa tai sitten Äijä mukaan matkaan.  
Treeniä treeniä! 

2 kommenttia: