lauantai 16. huhtikuuta 2016

Linkitä blogisi!

Moikka! Aattelin et tarviin lukulistalleni uutta luettavaa joten miksipä ei tällänen postaus! Tässä on muutamia lukemiani blogeja lemppari järjestyksessä: 1. Tiia Suomalaisen Voitto kotiin blogi on mun ehdoton lemppari♥ 2. Pinja Suomalaisen Bon Bon blogi kans ihan mahtava♥ 3. Sini Suomalaisen Armi ja Nipsu koira blogi. Vaikka tuo ei ole hevosblogi tykkään siitä silti :) 4. Emma Pajusen Hevoset hallinnassa(ko) joka on siis kaverini blogi mut juu :D Eli tossa muutamia joten laita siis kommentteihin bloginne osoite niin käyn katsomassa blogit läpi. Ei tarvi olla huippu hieno ulkoasu tai mitään kunhan on mielenkiintoista sisältöä. KOMMENTOI BLOGISI OSOITE KOMMENTTEIHIN JOS HALUAT ETTÄ BLOGISI PÄÄTYY LUKULISTALLENI!


Ainiin! Meinasi unohtua tänään meille saapui uusi HEVONEN Äijä!<3 Ja Alllu lähti kesään asti hepolaan joten näen Allua vain maanantaisin. Ja Allua saa käydä katsomassa hepolassa kuka vain haluaa. Allu meni sinne töihin ja opettajani läpiratsastaa sitä ja sitten se menee tuntikäyttöön ja minä menen sillä todennäköisesti joka maanantaina tunnilla. Ja Äijä tuli meille koska sillä on nivelrikko eikä voi mennä kentällä joten sillä mennään vain maastossa. Aluksi minä ratsastan sitten äitini koska olen mennyt enemmän Äijällä.Oon ihan rakastunut Äijään se on niin kiltti ja lempeä suomenhevonen♥
Tää on vanha kuva valkasta mutta Allu♥
Äijä♥ Muistakaa seurata menoa snapchatissa siellä kuvia Äijästä my storysssani :)

16 kommenttia:

 1. Erikanheppalaiffi.blogspot.fi

  Kiva blogi sulla :)

  VastaaPoista
 2. http://suurinonnielamassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. http://inka-allornothing.blogspot.fi

  19-vuotias Tampereen hurja. Kirjottelen iloisella ja rennolla otteella lifestyleblogiani. Jaan tyyliäni asukuvin ja uusin shoppailuin sekä esittellen sisustusintoani omaa asuntoani kuvaten ja sisustusvinkkejä jaaden. Blogissa myös muuta videoista resepteihin.

  VastaaPoista
 4. ravurinmatkassa.blogspot.fi

  Raviponin arkea.

  VastaaPoista
 5. ravurinmatkassa.blogspot.fi

  Raviponin arkea.

  VastaaPoista