sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Linkitä blogisi- suosikkini

Moikka oon selaillu nyt aika paljon blogeja ja nyt oon valinnut omat suosikkini. Pari lifestyle blogiakin tuli mikä on kiva juttu! :) En laittanut tähän kavereitteni blogeja koska niitä luen jo :) Oli vaikea päättää tää järjestys kun oli paljon hienoja blogeja!
Olipa Kerran
1. Pateponi.blogspot.fi Ulkoasu on todella hieno ja siisti. Valitsin tämän ykköseksi koska siinä on shetlanninponi päätähtenä. (jos joku ei tiennyt niin rakastan shetlanninponeja yli kaiken ja se on mun lempiponirotu). Blogissa on järkevää asiaa ja Jade osaat kirjoittaa hyvin ja selkeästi.
Melkein mestari
2. My-finest.blogspot.fi  Blogi on mielestäni todella sympaattinen ulkoasun perusteella ja postaukset ovat mielenkiintoisia ja hevonen on ihana. Kerrot blogissasi selkeästi miksi et käy Myffin kanssa maastoilemassa ja otat hevosesi huomioon.

3. Suurin Onni elämässä 
Suurinonnielamassa.blogspot.fi  Blogin banneri on todella hieno! Ja kerrot blogissa kivasti elämästäsi hevosten ja koirien kanssa. Se on kivaa vaihtelua kun kuitenkin on kyseessä hevosblogi. Minun mielestäni ratsastat myös todella hyvin.

4. Inka Nitta
inka-allornothong.blogspot.fiTässä välissä nyt sitten lifestyle blogi mihin tykäistyin. Blogissa on hieno ulkoasu josta tykkään ja postausten aiheet ovat mielenkiintoisia. Lifestyle blogeja en hirveästi vielä lue mutta nyt pitää alkaa lukemaan. Sulla on hauska ammatti ja olet todella kaunis.

5.Better Than Pearls
baypearl.blogspot.fiEnsinnäkin banneri on todella ihana ja hieno!  Tykkään tyylistäsi miten kirjoitat ja hevosesi ovat ihania jotka blogissa esiintyy.  Ja varsaoperaatio on kiva juttu :)

6. Pientä Säätöä
ponitsuvi.blogspot.fiBlogin ulkoasu on todella sympaattinen josta tykkään ja tämäkin on ihana blogi ja hevoset ihania mutta nämä kaikki oli todella ihania niin sen takia blogisi on täällä 6 vaikka ulkoasusi oli yksi hienoimmista!

7. Erikan heppalaiffi
Erikanheppalaiffii.blogspot.fiKiitos Eerika kun kehuit blogiani tykkäsin siitä! Tykkään kirjotustyylistäsi ja hevosista ja banneri on kiva! :)

8. Hi Beautiful
hibeatiful-maija.blogspot.fiAnteeksi blogisi on nyt viimisenä koska hevosblogit ovat ykkösenä listallani. Blogisi on kyllä kiva ja tälleen mutta ulkoasu on makuuni vähän yksinkertainen. Aiheesi ovat myöskin hyviä.

Kiitos kaikille bloginsa linkanneille! Olen hyvin kiitollinen teille kaikille ! Kommenttia voisi laittaa mitä postauksia haluatte niitä voisin sitten toteutella. Arvontaakin olen miettinyt.

6 kommenttia: